Ir al contenido principal

 


AQUEST CURS S'IMPARTIRÀ EN LLENGUA ANGLESA

Aquest curs de capacitació té com a objectiu millorar les seves habilitats de comunicació escrita en anglès. Y per això plantejarà activitat que impliquin la seva pràctica. A partir d'aquesta idea, el curs ofereix dues línies diferents de treball. D'una banda, farem activitats d'interacció basats en habilitats d'escoltar i parlar. D'altra banda, a través dels materials de mètode de llibres tradicionals, analitzarem com podem utilitzar els exercicis de gramàtica, els de vocabulari, pronunciació individuals, i entonació. També treballarem a partir d'eines de la xarxa com d'aplicació, com ara Facebook, Skype, Google Docs i Moodle per a l'ensenyament. Aquests temes i aquests recursos proporcionaran idees per fer les seves classes més productives i agradables.  

Professora: Elen Evans

Objectius 

  • Practicar l’anglès i millorar les competències de comunicació dels docents.
  • Conèixer diferents experiències didàctiques de l'aprenentatge de l'anglès.
  • Practicar i profunditzar en l'us d'eines telemàtiques per l'auto aprenentatges i per l'us didàctic a l'aula.
  • Impulsar uns processos d'ensenyament-aprenentatge que dinamitzin la comunicació una eficaç a l'aula i en altres contextos dels estudiants. 
  • Conèixer instruments per fer les classes d'anglès més dinàmiques i agradables perquè els alumnes puguin utilitzar les competències lingüístiques en la vida quotidiana.  

Continguts 

  1. Tècniques d'ensenyament, recursos e idees per la docència com ara el rol del professor i l'estudiant, l'organització de la seqüència didàctica oles pràctiques innovadores. 
  2. Aplicació d'eines com ara el Facebook, l'Skype, el Google Docs i el Moodle per a l'ensenyament. 
  3. Presentació de material didàctics innovadors Estudi de estratègies per la correcció dels errors. 

Entradas populares de este blog

Escola d'Estiu 2022