Ir al contenido principal

 

 

Aquest curs pretén proporcionar i apropar els coneixements sobre les emocions humanes i la seva implicació en la relació amb l’altre, com també abordar les característiques dels processos de dol. Les emocions i la seva gestió marcaran el nostre aprenentatge i funcionament al llarg de la vida, com també la connexió amb el nostre entorn. Les emocions són allò que guia i determina el comportament humà. Ens trobem en un context de pandemia mundial que afecta directament a les nostres emocions i les relacions amb els altres. És imprescindible aturar-nos i prendre consciència, per tal de poder integrar aquells aprenentatges necessaris per adaptar-nos a la situació.  

Professora: Anna Dardana, Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona. Formació en psicologia clínica i de la salut. Experta en psicologia en cures pal.liatives. Actualment treballa per la Fundació Hospital dins el Programa Atenció Integral a Persones amb malalties Avançades.

Objectius: 

- Comprendre els funcionament de les emocions i quina implicació tenen en la relació amb l’altre. - Introduir les característiques dels processos de dol en les persones. 

- Oferir eines al professorat per la gestió de les emocions. 

- Treballar les habilitats que tots tenim per acompanyar a l’altre en la relació. 

- Aprofundir en les pròpies emocions i en els dols viscuts. 

Contingut: 

Bloc 1. Les emocions. 

Bloc 2. El dol. 

Bloc 3. Habilitats en l’acompanyament. 

Bloc 4. Abordatge de les emocions dins l’aula. Context de pandemia. 

Bloc 5. Les meves emocions i els meus dols.

Entradas populares de este blog

Escola d'Estiu 2022